rreth nesh

fatkeqsi

HK InFortune Electronics Co., Ltd është një shpërndarës i pavarur i komponentëve elektronikë, ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve komponentë elektronikë dhe shërbime mbështetëse. themeluar në vitin 2000, ne kemi magazina logjistike në Hong Kong dhe Shenzhen të Kinës.

fatkeqsi

HK InFortune Electronics Co., Ltd ka marrë certifikimin ndërkombëtar të standardeve të cilësisë iso9001:2015, ne i përmbahemi parimit të "cilësisë së pari, klienti i pari" dhe mbështetjes teknike profesionale, dhe është një nder i madh që jemi një partner i ngushtë i shumë prodhuesve të njohur të elektronikës dhe grupeve të listuara .

ne kemi një ekip elitar të cilësisë së lartë dhe biznesi ynë mbulon më shumë se 20 vende në të gjitha rajonet e botës. ne u shërbejmë prodhuesve dhe shpërndarësve globalë të elektronikës dhe jemi fokusuar në shërbimet OEM, ems dhe cem. HK InFortune Electronics Co., Ltd vazhdimisht përmirësohet për të fituar besimin e klientëve, ne i kushtojmë vëmendje të veçantë kërkesave tuaja. produktet tona aplikohen në automatizimin industrial, elektronikën e automobilave, mjekësinë dhe komunikimet, teknologjinë e informacionit, energjinë e re dhe fusha të tjera. mezi presim të bëhemi partneri juaj më i mirë në shpërndarjen e komponentëve!

Top